Wednesday, April 24, 2013

Fashion show contest & booth opening at UPM.

Assalamualaikum..
hello dan hye semua!

Mulakan hari anda dgn senyum dan bersyukur ok?*tetiba je*

ok,sabtu lepas Dewanie tersayang masuk paper lagi. masuk Utusan ruangan .com sekali lagi, yang depan dia cover story Maria Elena blogger tu..tapi kalini di ruangan Trend tajuk "Tudung Bawal kembali digemari".
Terima kasih tak terhingga kpd wartawan .com yg sudi buat liputan..patutlah hari sabtu tu ramai order tudung,rupanya dah keluar paper..saya tak taw pulak dah keluar,ingatkan sabtu minggu depan,so sy xbelilah..nasib baik ada customer yang mesej kat fb cakap dia nak tudung bawal dan dia tengok dari utusan..kalau tak gigit jari jela tengok tak sempat nak beli simpan buat koleksi dewanie..
terima kasih keet salleh sahabat baik sy yg susah2 singgah kedai ane  tengah2 malam utk dapatkan jgk paper ni..last2 ane tu bagi free je..hehe.tenkiu aneey!!;p

ramai x yang gemar tudung bawal mcm zaman kita budak skolah dolu2 suka pakai sampai muka jadi bolat?
haa kalau suka boleh tengok di Dewanie website ye..
kami transformasikan tudung2 bawal yg dulunya digelar tudung budak sekolah kepada tudung ekslusif dan comel yang siapa2 pun boleh pakai!*ayat masuk bakul angkat sendiri kan*

 
kami dah restock tudung bawal Najla Scarf yg menjadi kegilaan ramai ni dimana kami buat sendiri bunga2an ni dari fabrik chiffon yg nampak lazat lagi berkrim.macam kuih semprit kan?*ok hiperbola sangat*

ahad lepas Dewanie dijemput utk bukak booth di Kolej 16 UPM serdang taw..terima kasih adik2 UPM yg jemput akak ni..
ni antara tudung yg kami jual..lazat x?hehe

ok ni pekerja terbaik di dunia.mereka nampak sangat gigih dan komited okeyy...sambil jaga booth boleh menjahit n buat bunga..sapa nk tdung bawal custome made letak lace pun kami buat time tu..fresh dari oven!hehe

terima kasih sangat2 kawan2..ini team Dewanie tersyg..i love u all!rumah kami dah jadi mcm kilang buat tudung.hehe

malam tu saya dijemput utk jadi juri pertandingan peragaan busana oleh student UPM.adik Yuyu Zulaikha pun ada jadi juri masa tu okeyy..suka x shawl purple sy pakai tu?sy pakai aqeela shawl dari dewanie..bulan 5 ni kami akan update stok baru taw...yg stok lama semua dah habis,alhamdulillah...

Dewanie jugak yg sponsor shawl yg dipakai oleh beberapa peserta contest ni..tahniah kpd yg menang!:)

bergambor bersama yuyu zulaikha yg kecik2 cili padi di booth kami..

Yuyu Zulaikha memakai shawl aqeela dari kami utk event maybellin dia..thanks yuyu!:)

sikit-sikit lama-lama jadi bukit,
jangan give up ok?

:)

3 comments:

Nurfazlinda Ismail said...

canteknye wanie niiii... wlupon sy bukanla peminat fasha sandha tapi akui die mmg cantekk..and wanie cantek mcm die! :)... rase nk jumpa face to face je, boley sopping sekali...bole takk bole takk??

Dylla Fadzil said...

Second last photo, you nampak mcm fasha sandha versi bertudung. Comel dan cantikkkk sangat :)

De' Wanie said...

linda:boley sajee..nti kte set date ble free ok!bole linda tgk shawl dewanie jgk kn?hehehe

dylla:hehe malu akak..jgn puji lebih2 dylla..dylla kwn aerzee kan?dia kazen akak:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails