Sunday, June 30, 2013

Mari kita bertukar link blog..:)

Assalamualaikum readers tersayang..

Ini adalah sticky post dari saya taw..
Kpd readers yang sudi follow blog saya,boleh tinggalkan link di ruangan komen ye..
InsyaAllah, saya akan melawat dan follow blog anda balik..
Salam perkenalan dari saya..Thanks and much appreciated kpd semua yang sudi melawat blog saya ni..:)

38 comments:

achiek anis said...

hai wani...kita di same building...akak perasan wani..tak tau la wani perasan akak ke tak...hehe

mamiairis.blogspot.com

wAnIe said...

hye kak anis!yeke?akak di blok a presint 14 tu jgk??salam kenal akak..mehla dtg rumah..hehe

suemayuzi said...

http://suemayuzi.blogspot.com/

iffah imani said...
This comment has been removed by the author.
Amirah Huda said...

http://miaexotic.blogspot.com/

norhidayu musa said...

http://fcdmcsooms.blogspot.com/

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

waniii hehe www.atiqahmutaza.com

Baby CutySweety said...

rajin2lah dik singgah belog akak ni yer..:-)

Baby CutySweety said...

http://babycutysweety.blogspot.com/

leyla luv ariff said...

da lme stalker blog akak..
kte tgglkan link..
akak sudi2 la jenguk k..
http://leylanurjati.blogspot.com/

Nurfazlinda Ismail said...

hai wanie! awat wanie comeyy sangat huhu... sudi2 la folo belog linda yang kurang comel siket dari wanie (bhahahaa buleh cmtu?)

http://spedaloca.blogspot.com/

anyway, salam perkenalan ;)

Lufly Queen said...

salam perkenalan..

saya orang baru yang terlibat dlm dunia blog..

rajin2 la melawat n add blog saya

http://beautifullifeizzahafizah.blogspot.com/

Nuraza Ahmad said...

Salam perkenalan wani, hai sy baru lg dlm blogging.
https://lotsoflovebynurazaahmad.blogspot.com

Nuraza Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Starniea_Ahaaw said...

http://angguk2.blogspot.com/

Wendy Ayche said...


"Cool post!

Much love,
Wengie
www.wengie.com"
"Really enjoyed this post <3

eika_jps said...

salam perkenalan....

jemput singgah blog eika yer...

http://atikarafina.blogspot.com/

n.a.najwa m.bakhari said...

http://insinyurnajwa.blogspot.com/

amal said...

Hyee akak ! :')

done follow

http://applehijaulife.blogspot.com/

Ieda AlHabsyi said...

assalam si cantik manis! yeahhh tengkiu singgah blog akak yg suam2 kuku tu, hehehhe! nice to meet u 2 darl! :)

Aliah syafiqah said...

Subhannallah, akak cantek sangat.
ni blog saya, www.aliahmars.blogspot.com

Blank G said...

http://blankg123.blogspot.com/
boleh x tlg promote ang kalau rajin wani follow la..kay;)

fatyn melyssa said...

Haaaai sis :) lawanya bawal-2 akak jual (: http://belogmolly.blogspot.com

Cik Kay Jue said...

http://kayjueblog.blogspot.com/

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,
salam ukhuwah dari bunda

fazirah misran said...

hai.. saya tira
http://fazirahm.blogspot.com
:)

Nur Fitri said...

My luvly Luahan Hati Dari Jiwa... *Budak baru follow* hehe... ^_^

http://kupukupupurple.blogspot.com/
jemputlah jenguk dan follow.. =)

orked violet @ SYA said...

da foLLow blog awak =)

sya-orked.blogspot.com

saliha alwi said...

salam perkenalan..

http://salihaalwi.blogspot.com/

edda(",) said...

Wa.... best nye... jom tukar link jugak... hehehe

edda(",) said...

Wa.... best nye... jom tukar link jugak... hehehe

AZ Craft Creations said...

Salam..

Jom singgah AZ Collection.. Mcm2 pilihan PEPLUM ade kat sini..
Dapatkan dengan harga yang SANGAT MURAH!! Nak tempah FELT KRAF pn blh..

Apa lagi? Jom la singgah sini https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002..

Jom LIKE.. <3

Cik Kay Jue said...

singggah

wawa syaida said...

http://wawasyaida.blogspot.com/

Cekelatmanih (Bufy Achik) said...

http://www.cekelatmanih.blogspot.com/

p/s: sis, update la life sis gak.. Btwg d luck bznes.. slmat brpuasa :-)

NOR ROSZANA RAHIM said...

http://jantungk.blogspot.com/

Mrs. Zuel said...

Kecantikan kulit bermula dari dalaman, kalau badan cukup nutrisi, tak perlu sangat skin care luaran ni... saya pun terus terang jenis pemalas nak tepek segala krim ape bagai ni, tapi nak kulit bersih dan terjaga. Tak payah makan ke sapu produk yang bermacam, jaga pemakanan, pastikan vitamin untuk pembinaan sel mencukupi...

Vitamin terbaik pastinya dari sumber semulajadi / organik... yang berminat untuk baca perkongsian saya, boleh lawati blog saya ya...

http://formulasihatcantik.blogspot.com/

Zuriyah Ayob said...

anakibunayah.blogspot.com
anakayahnibu.blogspot.com


Rajin-rajin singgah la yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails