Monday, May 6, 2013

Sape suke baju kurung peplum?

Assalamualaikum,

hye korang-korang..
mood nak bekerja dalam ofis makin lama makin down.rasa lemau dan malas sangat.tak tahulah kenapa dan sindrom apa yg sedang melanda diri ni oii..mungkin jugak sebab baru balik bercuti mengundi lama sangat...hehe

haa,sekarang ni dah masuk bulan 5 kan..korang dah tempah baju raya?dah berapa pasang?dah dapat yang sesuai dengan idaman di hati?
tailor ramai dah tanak amik dah taw skarang ni..

nak kenalkan dan promote kat korang ni..buat pertama kalinya blogshop sy dewanie dah buat baju design kitorang sendiri pulakk...hoyeahhhh..*tepuk tangan utk diri sendiri*
so siapa yang minat dengan baju kurung peplum utk pakai raya nanti, bolelah order ye..

ni ha contoh baju tu..


yang bestnya korang boleh pilih colour kegemaran korang sendiri

dan saiz kesukaan ikut badan korang lah ye..

haa,senang je kan?
boleh tengok di blogshop sy dewanie ni utk taw details lebih lanjut tentang camne nak order,harga,material semua-semua ye..saya tanak cite kat sini..kasi suspens skett..hehe

thank you so much for your support guys!
salam aidilfitri!*hey lambat lagilah*hehe
:)

3 comments:

Cekelatmanih (Nor Lias) said...

nice ! kena grab satu nihh :)

nadia farahida said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, berapa harga nii?

De' Wanie said...

cekelatmanih:belila yangg..hehe

nadia:rm180 utk saiz xs,s,m sis..klu l smpai xxl rm185..xtermasuk postage..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails