Monday, July 15, 2013

Tudung Raya 2013 by DeWanie



Assalamualaikum lovely readers!

Lamanyaaa saya tak jenguk blog niii...maaf ye kawan2..sibuk yang amat dengan bisnes dan kerja baru...sy skarang dah bertukar tempat kerja baru yg lebih baik sebelum ni..mudah2an rezeki lepasni lebih murah..aminnn...

Untuk raya kalini tahun 2013 ni kan...macam biasalah semua orang yg bisnes online ni mesti tengah berebut2 nak hasilkan dan jual koleksi tersendiri kan?dan semua orang pun dok sibuk cari tudung raya utk match dgn baju masing2..meh sini usya koleksi terbaru dari DeWanie special untuk Syawal 2013 ni..

Siapa peminat tudung bawal haa?
This is for you!

Yummy sangat2 kaler2 ni geram tengokk..pilih kaler fav korg ye..jom shopping cepat sebelum habis!macam goreng pisang panas taw tudung bawal ni...(ayat nak promote sgt la kan)hehe

ni pulak Ariana Shawl, shawl ekslusif utk korang bergaya di Raya tahun ni..ada lace dan manik atas kepala tu..kami jahit sendiri taw..jangan main2..haha
shawl ni jugak sesuai sgt kalau korang yg tengah survey tudung utk kahwin atau tunang taw..ekslusif gituuu...


So, bak kata gambar ni.Don't miss your chance!
Still ada chance lah nak beli..jangan risau belambak lagi shawl ni..
Jom3 pilih tudung raya korang cepattt!!hehehe

Camne nak order?
Isi form di www.dewaniescarf.com ye..

ok then, slamat berpuasa slamat menunaikan ibadah semua...
Assalamualaikum!:)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails